KÖLISTA

Om du är seriöst intresserad av att köpa en katt från Iceblue's, en av Sveriges första La perm-uppfödare med gedigen kunskap om rasen, avelslinjer och uppfödning, är du varmt välkommen att ställa dig på kö!

Jag vill då gärna att du skriver ett presentationbrev där du berättar lite om dig själv och din eventuella familj. Om du har andra djur och om du har erfarenhet av att äga och ta hand om en katt. Jag är väldigt noga med vem som köper mina små underverk och att de ska få ett bra hem med kärlek, sällskap och stimulans! Berätta varför du vill ha en La Perm och vad du förväntar dig av livet tillsammans med din nya misse. Berätta också vad missen kan förvänta sig av att få hamna hos just dig! :-) 

Som jag skrivit på annan plats säljer jag inga katter till hem där de får vara mol allena hela dagarna. Det passar inte en La Perm som helst vill ha en kattkompis utöver sin människofamilj! Jag får ofta frågan om inte katten blir "mindre kelig" om man köper två? Det blir de inte, de är lika människointresserade och keliga, men får också den stimulans som de bara kan få av en artfrände eller av t ex en hundkompis. Så detta grundas i ett etiskt ställningstagande från min sida - att jag tycker kisse har rätt till detta. 
Om du har önskemål om kön och färg kan du såklart även meddela detta, liksom om du önskar en viss karaktär på din nya vän. Vi hörs! :-)