Bombastic Bakunin BC (d 33) male

Såld / Sold

 

Bakunin, även kallad "Bomben", föddes först i kullen. Han var nästan helt naken vid födseln och en kort stund trodde jag att det var något fel på honom för han såg verkligen inte ut som något annat än en prematur råtta... Men nu har pälsen kommit och det har visat sig att han blir något slags rödmaskad, vilket gläder mig för jag har alltid längtat efter rött!

 

Bakunin är till temperamentet väldigt lik sin morbror, Movitz. Lugn, framåt, kelig och spinner med en stark dov stämma - det gjorde han redan första dagen!


Vid 9 veckors ålder är Bakunin den långbentaste och elegantaste i kullen, cremevit med aprikosfärgad maskning och djupt blå ögon. Han är väldigt okomplicerad, snäll och lugn. Alltsomoftast ser man honom lite "störigt" springande eller gående med en leksaksmus i munnen, han tycker att han äger och att han är kungen, helt enkelt.

 

Han har fått sitt namn efter den ryske politiske filosofen och anarkisten Michail Bakunin 1814-1876. När denne var på besök i Sverige skrev man att "vid första anblicken är det som att man hade för sig ett gammalt lejon". Det passar ju bra på "Bomben" som kommer att bli en stilig rödmaskad hanne med lejonhaka.


Bakunin är såld till Ingeborg Folgerø, NO* Engane, i Norge. Där ska han förhoppningsvis bli pappa till flera vackra LaPermer!

4 days
3 weeks
4 weeks
6 weeks
9 weeks
11 weeks
1 week
3 weeks
5 weeks
6 weeks
9 veckor
11 weeks
2 weeks
4 weeks
5 weeks
6 weeks
9 weeks
Bakunin <3 Macchiato
13 veckor, i sitt nya hem