Bugbearic Bruno BC (n 22) male

Såld/sold

 

Lille Bruno kom som nummer två och var en liten tunnis. Han var dock väldigt pigg och utrustad med en stark livsvilja. Denna lille "bugbear" ägnade första veckan åt koncentrerat ätande och är nu lika rund som de andra. Han är en livlig och rörlig liten kille med en vacker och mörk tabbyfärg. Han kommer nog att bli en väldigt pratig Laperm för han piper och "knirkar" så gott som all vaken tid. Han har fått mycket stora och uttrycksfulla ögon. Han älskar mat och har vid 6 veckors ålder blivit rundast i kullen...


9 veckor gammal, är han den sällskapligaste i kullen, han kommer springande och jamar när han får syn på en. Och spinner så fort man talar till honom! En riktig gosegris... Som ärvt sin fars och morfars neongröna ögon.

 

 Bruno är döpt efter Giordano Bruno 1548-1600. Bruno var en italiensk, nyplatonskt och gnostiskt influerad filosof, som blivit mest känd för att han försvarade den nya heliocentriska världsbilden som utgick från att solen (istället för jorden) var centrum i planetsystemet. För denna på sin tid kätterska åskådning blev han dömd till döden och  bränd på bål i Rom år 1600.

 

Bruno är nu såld till Monica Lagerqvist, S* Blå Katten. Där ska han förhoppningsvis bli pappa till nya vackra La Permer!

4 days
3 weeks
4 weeks
6 weeks
9 weeks
11 weeks
13 veckor
1 week
3 weeks
5 weeks
6 weeks
9 weeks
11 weeks
Bruno 5 months
2 weeks
4 weeks
5 weeks
6 weeks
9 weeks
13 veckor
Bruno som vuxen