Dumbo or "Bunny"

Eftersom jag är allergisk mot katter, köptes Dumbo in till den djursuktande familjen som första sällskapsdjur. Han måste vara världesn snällaste kanin. Han har fått vänja sig vid fler och fler LaPermer, och tror förmodligen numera att även han är en katt - han går nämligen på deras låda och äter dessutom deras mat (!?)

 

Det har också utvecklats en något apart lek, som jag tror är en form av kanin-katt-lek. Kaninen vill, på kaniners vis, springa runt katten, men katten vill springa runt i hela lägenheten... Därför blir lekstunden sällan särskilt långvarig.  Någon mer sofistikerad kommunikation mellan katt och kanin verkar inte vara möjlig men de gillar varandra och söker varandras sällskap ändå. För kattungarna är Dumbo en snäll extrapappa som man kan krypa ihop hos.

Vita sheltered by Dumbo

Idag den 30 december 2011 fick vår söte Dumbo somna in för gott. Efter mycket sorg och vånda beslutade vi oss för att inte plåga honom med fler tandbehandlingar.

 

Dumbo, du var den snällaste och mest förlåtande lilla varelse jag någonsin mött, hoppas du är någonstans där det alltid är fullt av nyutsprungna maskrosblad.